Installaties

Installatie vergt kennis en ervaring. Kennis en ervaring die u vindt bij Detalis. Installatietechniek behoort bij bouwen, verbouwen en onderhoud maar kan ook los van deze werkzaamheden noodzakelijk zijn.

Detalis verzorgt het aanbrengen van sanitaire installaties, CV installaties en duurzame installaties.

Sanitaire installaties

Het verzorgen van sanitaire installaties vereist precisie en vakmanschap. Dit om problemen op langere termijn te voorkomen. Detalis is u graag van dienst met onder meer:

  • Het aanleggen van een leiding, zowel voor water als voor gas
  • Het monteren van een kraan
  • Het plaatsen van sanitair
  • Het aanbrengen van goten

CV installaties

Het lijkt zo vanzelfsprekend: een warm huis of prettig verwarmd kantoor. De keuze voor een verwarmingsinstallatie en de aanleg ervan vragen echter om aandacht en kennis. Detalis kan u helpen bij het maken van een gedegen keuze en kan u volledig ontzorgen bij het realiseren van het meest optimale systeem voor uw woning of bedrijfspand.

Duurzame installaties

De Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) wordt voor nieuwbouwprojecten steeds verder aangescherpt. Zowel bij nieuwbouwwoningen, utiliteit of bij renovatie streven wij graag naar de meest optimale en duurzame oplossing. Het is daarbij voor ons belangrijk te begrijpen welk doel u als opdrachtgever nastreeft en aan welke criteria de installatie moet voldoen. Wij maken een op maat gesneden duurzaam concept waarna wij samen met u kijken naar de beste manier om een en ander te realiseren.