Nieuwbouw

Uw droomhuis laten bouwen? Een eigen bedrijfspand op die ene geweldige locatie realiseren? Detalis is uw partner in nieuwbouw. Van bouwaanvraag bij de gemeente tot het sleutel klaar opleveren van uw pand.

Tijdens de bouw van een nieuwbouw woning of bedrijfspand moeten steeds opnieuw beslissingen worden genomen. De vakmensen van Detalis begeleiden u bij dit prachtige proces van het begin tot het eind. Wij denken met u mee. Van bouwaanvraag en bouwontwerp tot de keuze van de materialen, het vakkundig uitvoeren van alle werkzaamheden en het opleveren van uw droompand, bedrijfshal of kantoorgebouw. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Tijdens het bouwproces staat u er nooit alleen voor. U heeft een vast aanspreekpunt bij Detalis en wij helpen u met het nemen van beslissingen. Wij werken voor u maar vooral mét u.

Meedenken en ontzorgen

Wij helpen u bij het nemen van grote en kleine beslissingen. Welke mogelijkheden zijn er? Wij dragen opties aan en weten de voordelen en nadelen van materialen. Wij weten hoe het er uit ziet op papier, maar óók hoe het er uit ziet als de bouw is gerealiseerd. Wij adviseren over én binnen uw budget.

Detalis heeft alle kennis in huis en beschikt over een geweldig team vakmensen. Werkzaamheden die niet binnen ons vakgebied vallen besteden wij uit aan betrouwbare onderaannemers die eveneens beschikken over alle benodigde ervaring en expertise. En altijd binnen het afgesproken budget.

Detalis werkt snel en wij zorgen er voor dat u en de omgeving van het nieuwbouwproject zo weinig mogelijk last heeft van onze werkzaamheden. Wij houden van een schone en overzichtelijke werkomgeving.