Onderhoud

Een eigen woning of bedrijfspand is een grote investering en u wilt daarvoor natuurlijk goed zorgen. Regelmatig onderhoud is van levensbelang voor het behoud van uw pand.

De voordelen van onderhoud:

  • Behoud van waarde van het pand
  • Behoud van comfort
  • Behoud van veiligheid
  • Uitstraling van uw pand.

Door uw woning, kantoorgebouw of bedrijfspand regelmatig te laten onderhouden voorkomt u problemen en heeft u veel minder te maken met reparaties.

Detalis helpt u graag bij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden. Wij verzorgen schilderwerk, zowel van buiten als van binnen. Wij verhelpen vochtproblemen, vervangen kozijnen of herstellen uw dak wanneer dat nodig is.

Voorkom (onnodige) reparaties aan uw (bedrijfs)pand

Regelmatig onderhoud aan onroerend goed voorkomt de meeste problemen en u bespaart daarmee kosten. Goed onderhouden schilderwerk aan de buitenkant van uw pand bevordert de duurzaamheid. Het schilderen van de buitenkant van een woning of bedrijfspand is gemiddeld één keer in de vijf jaar noodzakelijk. Aan de zuidkant en westkant kan vaker schilderen nodig zijn in verband met de zon en regen. Ziet u blaasjes of scheurtjes in schilderwerk? Dit zijn de eerste signalen voor het ontstaan van beschadigingen van de verflaag en ook het hout kan worden aangetast. Reparatie van houtwerk of het vervangen ervan kan nodig zijn. Wij verzorgen dit graag voor u.

Neem contact op met Detalis als u onderhoud aan uw pand nodig heeft. Wij komen langs en inventariseren samen u welke werkzaamheden noodzakelijk zijn. Uiteraard krijgt u van ons een vrijblijvende gespecificeerde offerte.