Altijd op weg naar beter. Nóg beter.

Hoogste kwaliteit en samenwerken

Ontzorgen bij het verbouwen of renoveren van uw pand, het bouwen van een nieuw pand of het verzorgen van het onderhoud van uw onroerend goed. Wij doen dat door met u samen te werken. Samen met u vertalen wij uw wensen naar een volledig uitgewerkt plan. Daarna maken wij concrete afspraken over de planning, de uitvoering en de oplevering. Van A tot Z, van bouwtekening tot sleuteloverdracht.

Expertise

Wij werken graag en goed in de bouw. Bouwen en verbouwen, onderhouden en renoveren. Wij doen dat met hart en ziel en zetten graag onze kennis in.

Ons team wordt dagelijks uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Elke dag leren wij ook nog bij want wij blijven graag op de hoogte van de nieuwste innovatieve ontwikkelingen. Productkennis en kennis van wet- en regelgeving worden voortdurend uitgebreid en werkprocessen worden continu verbeterd. Onze klanten kunnen dan ook blijvend rekenen op een partner die alle kennis in huis heeft om een project tot in de puntjes uit te voeren.

Van het begin tot het eind

Wij gebruiken onze expertise vanaf het begin tot het eind van een opdracht. Daarbij maken wij graag concrete afspraken die wij stipt nakomen en wij staan altijd open voor nieuwe inzichten. Tussentijdse evaluaties behoren tot ons werkmodel en meerwerk / minderwerk wordt tijdig door ons gecommuniceerd en vastgelegd.

Vakmensen

De vakmensen van Detalis gedragen zich als experts. Wij zien er netjes uit, ruimen onze rommel op en proberen bouwwerkzaamheden zo netjes en schoon mogelijk uit te voeren. Daarbij veroorzaken wij zo min mogelijk overlast voor de mensen om ons heen. Wij zijn VCA gecertificeerd en dit betekent dat wij voldoen aan alle criteria op het gebied van veiligheid en milieu. Ook bij het uitvoeren van werkzaamheden met een verhoogd risico.

Flexibel en communicatie

Wij houden van heldere taal. Adviezen, ideeën of meningen vertalen wij naar correcte, begrijpelijke en kernachtige taal zodat u, collega’s en externe partijen precies weten waar het over gaat. Wij passen ons snel en gemakkelijk aan. Veranderende omgeving, nieuwe werkwijzen, andere werktijden, meer of minder taken, verantwoordelijkheden. Detalis is uw partner.

De missie van Detalis samengevat in kernwoorden:

  • Deskundig
  • Integer
  • Kwaliteit
  • Transparant
  • Oog voor detail
  • Ontzorgen
  • Meedenken
  • Communicatie
  • Betrokken
  • Vertrouwen

Deze kernwoorden kunnen niet zonder elkaar en vormen te samen Aannemersbedrijf Detalis.

Ontzorgen is begrepen worden en begrepen worden is meedenken.
Meedenken en communicatie is betrokken zijn.
Betrokkenheid en integriteit om deskundig advies te kunnen geven.
Deskundig onze taken uitvoeren en daarbij transparant zijn naar onze opdrachtgevers.
Het leveren van de hoogste kwaliteit vraagt om deskundigheid en oog voor detail.

Vertrouwen in elkaar.

Bellen kan altijd

Kennis maken? – 010 760 3100