Renovatie

Een renovatie betreft meestal één of enkele ruimtes in uw woning of bedrijfspand. Renoveren betekent vernieuwen. Renovatie is niet hetzelfde als verbouwen waarbij ruimtes worden vergroot of geheel nieuwe ruimtes worden gecreëerd.

Bedrijfsactiviteiten veranderen, uw bedrijf groeit of krimpt, er is behoefte aan modernisering. Wanden (ver)plaatsen, het verzorgen van extra elektriciteitsvoorzieningen, renovatie van natte ruimten of het vergroten van de bedrijfskeuken.

Detalis voert uw renovatie wensen vakkundig uit. Wij kunnen uw wooncomfort vergroten door bijvoorbeeld de badkamer te renoveren, de keuken te moderniseren of de living in een nieuw jasje te steken.  Een renovatie vergroot uw wooncomfort. Denk aan het aanleggen van vloerverwarming of het aanbrengen van openslaande deuren of een schuifpui in de woonkamer. Wilt u modern, rustiek of luxueus renoveren? Detalis is uw partner en denkt met u mee.

Renovatie (bedrijfs)pand en Detalis

Als u op zoek bent naar een vakman voor een renovatie dan bent u bij Detalis aan het goede adres. Wij beschikken over alle benodigde expertise en ervaring en zorgen dat de renovatie aan alle veiligheidseisen voldoet. Wij staan voor kwaliteit, duurzaamheid en bieden een uitstekende service. De renovatie voeren wij zo rustig mogelijk uit zodat u en uw gezin of werknemers er zo weinig mogelijk last van hebben.

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het vergroten van uw wooncomfort. Denk aan het vervangen van deuren, het plaatsen van een vrijstaand bad, een instap douche, zwevend toilet of dubbele wastafel.

Een heerlijke woonkeuken met een nieuw aanrechtblad, het renoveren van keukendeurtjes of nieuwe wandtegels! Met een keuken renovatie kunt u de keuken een heel nieuwe look geven, ook met relatief weinig middelen.