Verbouw

Heeft u nieuwe woonwensen? De samenstelling van uw gezin kan veranderen en met de tijd veranderen ook uw eigen persoonlijke woonwensen. De vakmensen van Detalis denken graag mee hoe uw dromen kunnen worden gerealiseerd.

Een nieuwe badkamer, meer licht in de woning, een extra slaapkamer, een grotere living met serre, een vide? wat uw wensen op het gebied van verbouwen ook zijn, wij staan voor u klaar. Met het ouder worden kan behoefte ontstaan aan een badkamer en/of slaapkamer op de begane grond. Als het gezin uitbreidt kan een extra slaapkamer nodig zijn of misschien wilt u ongestoord werken aan huis en daarvoor een werkkamer realiseren. Detalis is uw partner voor zowel grote als voor kleine verbouwingen.

Ook binnen de zakelijke markt voeren wij verbouwingen uit op professionele wijze. Uw kantoor of winkel is de werkomgeving waar bedrijfsdoelen moeten worden gehaald. Het is daarom belangrijk dat de ruimtes voldoende aan de behoeftes van uw bedrijf en het bedrijfspand meegroeit waar nodig. Uw organisatie is dynamisch en Detalis verzorgt graag vakkundig alle voorkomende werkzaamheden om uw pand aan te passen aan de veranderende situatie. Denk aan het uitvoeren van schilderwerk, het plaatsen of verplaatsen van wanden, het uitvoeren van sloopwerkzaamheden, herstellen van lekkages en het aanleggen van elektriciteitsleidingen.

Meedenken en meedoen

Detalis denkt mee en voert uit. Tijdens het proces van verbouwing helpen wij u bij het maken van keuzes zodat u er niet alleen voor staat. Uiteraard houden we rekening met het beschikbare budget. Wij weten hoe materialen zich gedragen bij regen en wind, welke mogelijkheden haalbaar zijn en welke wensen u beter op een andere manier kunt uitvoeren dan u in gedachten had. Dit bespaart u geld.

Wij beschikken over uitgebreide kennis en ervaring en kunnen u helpen bij het aanvragen van de benodigde vergunningen. Wij zorgen er voor dat de verbouwing zo rustig mogelijk verloopt, zowel voor u en uw gezin of medewerkers. Een woning of bedrijfspand verbouwen is overleggen, samenwerken en meedenken. Met u.